Letter from Ben 2
작성자 신성숙 등록일 09.09.17 조회수 222

Benjamin Oser

Jincheon Girls Middle School (여중)

Native English Teacher

September 16, 2009

To all Faculty and Staff,

I hope this finds you all well. I am writing to inform and encourage you all about the English language. It is my hope, that over the course of the next year, our relationship will strengthen, as well as your English skills. In an effort to take the first step in that direction, I will be offering a 45 minute after-school class for the teachers only on Tuesdays. This class should provide the teachers with an opportunity to practice and enhance their English abilities.  It is a completely voluntary class, but I do hope to work with you as I am always trying to learn Korean. Should you have any questions or would like to sign-up, please email me at: NETJGMS@gmail.com. Thank you in advance for your time and patience.

Best,

Benjamin Oser (벤자민)

진천여중 선생님들께

안녕하세요. 원어민 교사 밴자민입니다.

우선 진천여중에 온지 얼마되진 않았지만 좋은 선생님들과 멋진 진천여중 학생들과 함께 할 수 있어서 매우 기쁩니다. 제가 여기에 근무하는 동안 무엇보다도 선생님들과의 친밀한 관계를 유지하는 것이 중요하다고 생각되어 제가 선생님들께 도움을 줄 수 있는 것이 저의 모국어인 영어를 통해 선생님들과 좀더 많은 대화를 나누고 서로 다른 나라의 문화나 관습을 익히는 것이 좋을 것 같다는 생각을 하게 되었습니다. 하여, 매주 화요일 방과후 5시부터 약 1시간동안 영어 회화 수업을 개설하려합니다. 영어에 조금의 관심이라도 있으신 선생님들은 어느 분이나 환영합니다.

1주일에 1시간정도 단순히 영어능력의 향상뿐만 아니라 선생님들과의 즐거운 시간을 갖기를 희망합니다. 많은 선생님들의 참여바랍니다. 혹시 더 궁금한 사항이 있으시다면 제 이메일 주소 NETJGMS@gmail.com로 글 남겨주세요. 감사합니다.